Tilbyder logo

Lastebilkran

G8 Kran
Kursholder:
Kursadresse:
Postboks 36, 6099 Fosnavåg

Våre instruktører har høy faglig kompetanse med bakgrunn fra land og offshore industrien, og innehar solid kompetanse innen ulike typer arbeidsutstyr. Våre kurs holdes på vårt kurssenter i Fosnavåg på Sunnmøre eller bedriftsinternt ute hos kunden. Våre kursdeltakerne kommer gjerne fra skip/offshore, industri eller bygg/anlegg og er bruker av forskjellige typer arbeidsutstyr i sitt arbeid. Alle kursene våre bygger på de lover og forskrifter som gjelder.

De ansatte i STQ AS deler visjonen om å være et bransjeledende kurssenter dedikerte til å tilby markedet kurs av ypperlig kvalitet. Vi vil utvikle, designe og tilby kursløsninger som gir muligheter, økt kompetanse og en enklere, tryggere hverdag for våre kunder. Vi har et ønske om å samarbeide tett med partene i arbeidslivet, og vårt faginnhold oppdateres kontinuerlig ut i fra myndighetenes og industriens bestemmelser.

Vi har et bredt utvalg av kurs som du finner i vår kurskatalog. I tillegg tilbyr vi spesialtilpassede kurs for våre kunder både på land og offshore, hvor vi kan skreddersy innhold etter interne rutiner om ønskelig.

Kontakt kursholder