Nettbuss Trøndelag AS logo
Er dette din bedrift?

Kontakt

Postboks 1800 Sentrum, 0048 Oslo

Bedriftens nettside

Nettbuss Trøndelag AS

Om buss i Vy
Vi reiser mer og vi reiser lenger. To av tre kollektivreiser kjøres med buss i Norge og kollektivtransporten utgjør omtrent ti prosent av alle reisene vi tar. Derfor jobber Vy hver dag for å skape den beste reisen for alle passasjerene våre. Både før, under og etter reisen.

Norges største busselskap
Vy er et av de største busselskapene i Norden, med virksomhet i Norge og Sverige. Med våre busser frakter vi rundt 113 millioner passasjerer i året, og omsetter for 6 milliarder kroner. Vi har 3300 busser og 7.400 medarbeidere som jobber for at du skal få den beste bussopplevelsen.

Vy sin busshistorie strekker seg helt tilbake til 1925 ved etableringen av Selburuta. Våre aner kan likevel spores tilbake til den første bussruta som ble etablert i Norge på Møre i 1908. Buss som bedriftsområde i Vy består av flere datterselskaper i hele Skandinavia.

Kurs vi tilbyr

Oslo YDP

Om buss i Vy
Vi reiser mer og vi reiser lenger. To av tre kollektivreiser kjøres med buss i Norge og kollektivtransporten utgjør omtrent ti prosent av alle reisene vi tar. Derfor jobber Vy hver dag for å skape den beste reisen for alle passasjerene våre. …

Les mer